LUENTO Yhteisluento Katriina Tiira & Jessica Aschberg: Dominanssi ja hierarkia koirilla

smartDOG

Luento on maanantaina 4.9.2023 klo 18.00 zoomin kautta, ja saat luentolinkin sähköpostiisi luentoa edeltävänä päivänä. Luentotallenne on kuunneltavissa vielä kaksi viikkoa luennon jälkeen.

Luento koostuu kahdesta osasta: Katriina luennoi ensin siitä, mitä tiedetään koirien (sekä koiraeläinten) sosiaalisesta käyttäytymisestä ja hierarkiasta uusimpien tutkimusten perusteella (1h). Luennon toinen osa koostuu Jessican käytännön ohjeista ja vinkeistä liittyen koiralauman sisäisiin konflikteihin ja pennun / koiran tuomisesta uutena laumaan. Otamme vastaan ennakkoon kysymyksiä Jessican osuuteen - onko sinulla ongelmia koirien keskinäisessä suhteessa? kerro meille, ja lähetä kysymykset ennen luentoa osoitteeseen: katriina@smartdog.fi

Luennoitsijoista: Jessica Aschberg, eläintenkouluttaja (at), musheri ja koiralaumojen asiantuntija, tällä hetkellä 15 rekikoiraa. Jessica on elänyt miltei koko elämänsä koiralauman keskellä ja työskennellyt myös isojen koiralaumojen (30-100) kanssa. Jessica käyttää positiivisia vahvisteita koulutuksessa.  Jessica on tottunut ongelmanratkaisija laumaan liittyvissä ongelmissa.

Katriina Tiira, FT, eläinten käyttäytymistieteen dosentti, smartDOG  testien kehittäjä. Katriinan luennot perustuvat aina uusimpaan tutkittuun tietoon, ja niin myös tämä luento. Katriinalla on yli 20v tutkimustausta koirien käyttäytymisestä ja yli 40 tieteellistä vertaisarvioitua artikkelia kansainvälisissä julkaisuissa koirien käyttäytymisestä.

LUENTO Yhteisluento Katriina Tiira & Jessica Aschberg: Dominanssi ja hierarkia koirilla
32,00 €

sis. ALV 24 %